當前位置:广西快乐双彩走势图 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 成人學位英語詞匯強化練習及答案18

成人學位英語詞匯強化練習及答案18

發布時間:2019年11月26日 09:04:18 來源:環球網校 點擊量:

广西快乐双彩走势图 www.vhybd.tw

成人英語三級報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】想拿下學位證書,就不要考慮太多,去做就行了,本文環球網校小編為參加學位英語考試的伙伴們準備了《成人學位英語詞匯強化練習及答案18》,大家多做題有助于提升語感和做題速度。

相關推薦:成人學位英語詞匯強化練習及答案匯總

成人學位英語詞匯強化練習及答案18

1. This is what you should bear in mind: Don't _____ a salary increase before you actually get it.

A.hang on B.draw on C.wait on D.count on

答案:D

2. The ship's generator broke down, and the pumps had to be operated _____ instead of mechanically.

A.artificially B.automatically C.manually D.synthetically

答案:C

3. The little girl was so frightened that she just wouldn't _____ her grip on my arm.

A.loosen B.remove C.relieve D.dismiss

答案:A

4. He never arrives on time and my _____ is that he feels the meetings are useless.

A.preference B.conference C.inference D.reference

答案:C

5. Mrs. Smith was so _____ about everything that no servants could please her.

A.specific B.special C.precise D.particular

答案:D

6.Please keep an eye on my luggage, and I'll be back _____.

A.in time

B.in no time

C.at one time

D.at a time

答案:B

7.Lying in hospital, the patient _____ the outside world by watching news programs on TV every day.

A.kept in touch with

B.faced up

C.turned the clock back

D.slowed down

答案:A

8.We felt very sad when we heard the news that the _____ manager was killed in his office yesterday.

A. respectful

B. respectable

C. respective

D. respecting

答案:B

9. _____ the fog, we should have reached our destination.

A.Because of

B.In spite of

C.In case of

D.But for

答案:D

10.The children will have to _____ their play-time hours when school opens.

A.cut in

B.cut up

C.cut on

D.cut down

答案:D

2019下半年成人英語三級考試除了山西和內蒙古,其他省份已經考試結束,備考2020年成人英語三級考試的考生,為避免錯過考試報名,建議您 免費預約短信提醒服務,屆時會有短信提醒。更多成人英語三級其他題型答題技巧、備考指導、復習精華資料,點擊下方按鈕,免費下載!

分享到: 編輯:秦艷

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部